Antalyaspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Antalya Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de haftanın kapanışını yapacak olan Antalyaspor ile Konyaspor takımlarının mücadelesi nefesleri kesecek. Maçın özetini izlemek için internet üzerinden araştırma yapanlar Antalyaspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Antalya Konya youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

09.05.2022-21:20 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-09:03) Antalyaspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Antalya Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 36. hafta maçında sezonun iki başarılı takımı Antalyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geldiği mücadele tam bir gol düellosuna sahne olurken izleyicilere keyif dolu bir futbol akşamı yaşattı. Konyaspor'un maçın henüz başlarında 1-0 öne geçtiği mücadelede haftalardır Nuri Şahin yönetiminde oynadığı futbolla büyük bir beğeni toplayan Antalyaspor, harika bir reaksiyon gösterek karşılaşmayı çevirmeyi başardı. Akdeniz ekibi zorlu rakibi Konyaspor karşısında sahadan 3-2'lik skorla ayrılmayı başardı. Akdeniz ekibi taraftarı önünde aldığı Konyaspor galibiyeti ile birlikte kulüp tarihindeki yenilmezlik rekorunu da kırmayı başardı.

Antalyaspor Konyaspor maçı ne zaman oynandı, hangi hakem yönetti?

Süper Lig’de 36. haftanın perdesini kapatacak olan Antalyaspor Konyaspor maçı 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Antalya Stadyumu’nda oynandı. Haftanın son maçı olan mücadele Bein Sports 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Antalyaspor Konyaspor maçının hakemi ise Mete Kalkavan oldu. Mete Kalkavan’ın yardımcıları Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam oldu.


Antalyaspor'da kulüp rekoru kırıldı!

Akdeniz ekibi Nuri Şahin yönetiminde haftalardır yakaladığı muhteşem seriyi kendi sahasında Konyaspor karşısında galip gelerek devam ettirmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar Süper Lig'de üst üste 14 maçta yenilgi yüzü görmeyerek kulüp rekorunu da kırmayı başardı.

Konyaspor hedefinden uzaklaşıyor

Konyaspor'da bu sezonun en büyük hedeflerinden biri lig ikinciliğini yakalayarak sezon sonu Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olurken, Teknik Direktör İlhan Palut'un öğrencileri Antalyaspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Antalyaspor Konyaspor ilk 11'ler:

Antalyaspor : Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Fredy, Fernando, Alassane Ndao, Doğukan Sinik, Wright, Luiz Adriano.

Konyaspor : Ibrahim Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Oğulcan Ülgün, Michalak, Bytyqi, Ahmed Hassan.

Antalyaspor Konyaspor maçının özet görüntülerini maç bittikten sonra Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal