Trabzonspor'un Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında oynayacağı Kayserispor maçının kamp kadrosu belli oldu!

Trabzonspor'un Kayserispor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşması öncesinde kamp kadrosu resmen açıklandı.

09.05.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-17:51)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftalarda şampiyonluğunu ilan etmeyi başaran Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Bordo mavililer kazanılan lig şampiyonluğunun ardından Türkiye Kupası'nı da kazanarak çifte sevinç yaşamak istiyor.

Gözler kupaya çevrildi!

Trabzonspor'un kendi sahasında Kayserispor'a karşı ilk karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmasının ardından gözler Kayseri'de oynanacak olan ikinci karşılaşmaya çevrilmişti.


Kamp kadrosu belli oldu

Bordo mavili ekibin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla birlikte Trabzonspor'un Kayserispor deplasmanı öncesinde kamp kadrosu belli oldu.

Trabzonspor'da Kayserispor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında forma giyebilecek olan isimler ;

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Serkan Asan, Puchacz, İsmail Köybaşı, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş, Dorukhan Toköz, Berat Özdemir, Yunus Mallı, Mehmet Cem, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Anthony Nwakaeme, Djaniny, Andreas Cornelius.

Kayseri'de forma giyemeyecek olan isimler...

Trabzonspor'da Kayseri'de oynanacak olan Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında forma giyemeyecek olan isimler ise ;

Bruno Peres, Stefano Denswil, Fode Koita, Jean Evrard Kouassi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal