Medipol Başakşehir, Francis Nzaba'yı transfer ettiğini duyurdu!

İstanbul ekiplerinden Medipol Başakşehir sürpriz bir transfere imza attı. Kadrolarına 19 yaşındaki Kongolu futbolcu Francis Nzaba'yı kattıklarını resmen açıkladılar.

09.05.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-15:18) Medipol Başakşehir, Francis Nzaba'yı transfer ettiğini duyurdu!

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden hız verdi. Yeni sezon için erkenden hamlelerini yapmaya başlayan takımda kadroya sürpriz bir isim dahil edildi. İstanbul ekibi Racing Club Olympis formasını terleten 19 yaşındaki Francis Nzaba'yı üç yıllığına kadrosuna kattı.

Resmi açıklama geldi

Medipol Başakşehir transferler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, '"Kulübümüz, bonservisi Racing Club Olympic kulübünde olan futbolcu Francis Nzaba’yı üç yıllığına kadrosuna kattı. Kongolu Milli futbolcu Francis Nzaba’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verdiler.


Futbolcunun hayatı

17 Temmuz 2002 yılında Kongo'da doğan futbolcu futbola ülkesinin  Racing Club Olympis  takımında başladı. Ardından kariyerine burada devam etti. Kısa süre önce ise ülkemizin Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Futbolcu stoper mevkisinde görev almaktadır.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal