Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'ten Süper Lig'de berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası çarpıcı açıklamalar geldi!

Süper Lig'de Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in 0-0 berabere kaldığı maçın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

08.05.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-11:39)

Süper Lig'de Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında heyecanı yüksek bir maç oynandı. Bol pozisyonlu karşılaşmadan ise gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ardından ise sarı kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent'in açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Maç sonrası sözleri dikkat çekti

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent karşılaşma ardından yaptığı açıklamada, 'Rakip kalenin önünde pozisyonlar yakaladık. Yakaladığımız kontra atakları net bir şekilde bitiremiyorduk. Orada sıkıntımız vardı. Gerçekten formda olan, çok güzel, net bir oyun stili olan bir takım. Antrenörleri Emre’yi tebrik ederim. Oyunlarını çok beğendim. İkinci yarı biraz onlar domine etmeye başladılar maçı. Geri çekilmedik. Onlar geri çekilmeye zorladı gibi oldu.

'4-2-3-1 formasyonunda değişiklik yapınca iki ön libero ile biraz daha efektif bir şekilde oynayabildik. Özellikle onların son 10 dakika net pozisyonları oldu. Bizim de son 5 dakika içinde oldu. Karışık bir dönemden geçiyor takım. Bu dönemde gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularımı tebrik ederim.' 

Geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu

''Yeni seçilen başkan olsaydı, kendisi ile devam eder miydi" sorusuna yanıt veren deneyimli çalıştırıcı, 'Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım. Benim de elimde olan bir şey değil. Önümüzdeki 2 maça odaklanacağım. Geçen hafta üzerine konuşmuştuk. Ben olduğum yerden çok memnunum. İstanbul’da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum şey Galatasaray’da çalışıyor olmak. Şanslıyım, gazeteleri okumuyorum, sosyal medyaya bakmıyorum. Ama gerçekten olmayan şeyler okudum, çok ilginçler. Normalde profesyonel ekiplerde antrenör değişikliği olabilir, üst üste kaybettiğiniz zaman. Eğer evde hata yapıldıysa bazen kovulur. Tekrardan kontrat yapılmaz. Doğru olmayan şeyleri duyuyorum. Televizyonda bazı şeyler yayınlanıyormuş. Neden oluyor anlamıyorum.' ifadelerine yer verdi.


Burak Elmas ile olan görüşmesinden bahsetti

Galatasaray Başkanı Domenec Torrent ile olan görüşmesi hakkında konuşan Domenec Torrent, 'Takım nasıl gidiyor, genel konular üzerine konuştuk. Dışarı yazılan konuşmalar üzerine konuşma geçmedi. Biz kalan iki maçta Galatasaray hocaları olarak mücadele etmeye devam edeceğiz. 1 senemiz daha var. Onun üzerine konuştuk. İsmi Galatasaray olan çok önemli bir kulübü temsil ediyoruz. Bunun altını çizdik.' şeklinde konuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal