Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'in Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'e yaptığı şımarık kız çocuğu benzetmesi büyük ses getirdi!

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün teknik direktörü Nuri Şahin hakkında söylediği sözlere şımarık kız çocuğu benzetmesi yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti.

21.04.2022-17:16 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-17:22) Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'in Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'e yaptığı şımarık kız çocuğu benzetmesi büyük ses getirdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Nuri Şahin yönetiminde yakalanan muhteşem yükseliş devam ediyor.  Başkan Aziz Çetin, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün Nuri Şahin'e talip olabileceklerini söylediği açıklamalarına çok sert bir dille yanıt verdi.

Şımarık kız çocuğu sözleri...

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Koza TV ekranlarında yayınlanan programda Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün hakkında söylediği sözlerde ;


' Galatasaray'ın bir başkan adayının seçim vaadi olarak Antalyaspor'un sözleşmeli hocasının ismini kullanması öncelikle şık değil. Benzetmem yanlış anlaşılmasın ancak sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin'i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Şahin Antalyaspor'un sözleşmeli hocasıdır. ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal