Antalya'da kabus dolu anlar! Kimliği belirsiz bir şahıs banka müdürünü rehin aldı

Antalya'da korku ve paniğe sebep olan olayda kimliği belirsiz bir şahıs bankayı soymaya kalktı. Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı.

12.08.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-16:37) Antalya'da kabus dolu anlar! Kimliği belirsiz bir şahıs banka müdürünü rehin aldı

Antalya'da korku ve paniğe sebep olan olayda kimliği belirsiz bir şahıs bankayı soymaya kalktı. Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle gelen çok sayıda polis, banka şubesi önünde önlem aldı. Antalya banka soygunu rehin alınan banka müdürü 

Polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışıyor

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışıyor.

"Operasyon olacak gibi gözüküyor"

DHA muhabiri Alparslan Çınar da olayla ilgili, "Polis ekipleri şuanda geniş güvenlik önlemi almış durumda. Polis Özel Harekat da hazırlık yapıyor. Silahlı bir kişi içeri girerek silahla birlikte banka müdürünü rehin aldı. Birazdan bir operasyon olacak gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal