Antalya'da gündüz vakti lüks otomobilin lastiklerini çaldılar! Kaldırım üzerinde bıraktılar!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Park halinde duran lüks bir aracın 4 lastiği jantlarla beraber hırsızlar tarafından çalındı.

09.04.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-15:42) Antalya'da gündüz vakti lüks otomobilin lastiklerini çaldılar! Kaldırım üzerinde bıraktılar!

Antalya’ya bağlı Muratpaşa’da görenlere “pes artık” dedirten bir olay yaşandı. Alınan bilgiler doğrultusunda söz konusu olay, Meltem Mahallesi 6. Cadde üzerinde bulunan bir sitenin karşısında yer alan otoparkta meydana geldi. Yazılım uzmanı olan Özgür Kömez, 07 AEG 516 plakalı lüks aracını gece saat 00.30 sularında her gün yaptığı şekilde aynı yere park ettikten sonra evinin yolunu tuttu. Kömez, sabah saatlerinde komşuları tarafından aranmasıyla adeta şoka uğraması bir oldu. Öyle ki telefonla komşuları tarafından aranan genç adam otomobilinin 4 lastiğinin de çalındığını, üstelik jantlarının da alındığını öğrendi. Aldığı haberden hemen sonra olay yerine giden Kömez, arabanın halini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Söz konusu durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesinin ardından olay yerine gelen emniyet ekipleri, parke taşları üzerinde duran araçta parmak izi incelemesinde bulundular. Polis lüks araçtan çalınan lastiklerin yüklendiği beyaz araçtaki şüpheli ya da şüphelileri yakalamak ve peşlerine düşmek için hemen çalışma başlattı. Lastik ve jantları çalan hırsızların birkaç bijon somununu olay yerinde bıraktıkları öğrenilirken çalınan parçaların toplamda yaklaşık olarak 25 bin lirayı bulduğu belirtildi. 

Antalya'da gündüz vakti lüks otomobilin lastiklerini çaldılar! Kaldırım üzerinde bıraktılar!

Gündüz vakti çalmışlar

Özgür Kömez, lastiklerinin yeni ve jantlarının da sağlam olduğunu belirterek gündüz vakti böyle bir olay yaşanmasına oldukça şaşırdığını söyledi ve, “Gece saat 00.30 sıralarında aracımı buraya park ettim. Aracımın lastiklerinin çalındığını sabah komşularımın aramasıyla öğrendim. Lastikleri sökmüşler ve aracımı bu durumda bırakmışlar. Bir komşumuz fotoğrafını çekmiş, 08.00 gibi şüphelilerin araca taşırken lastikleri fotoğrafları var. Gündüz yapılmış nasıl bir ruh halidir. Lastiklerim yeniydi jantlar sağlamdı. Aynı marka bir araca yüklenmiş lastiklerim. O arabayı alabilecek güçteki biri o jantları alamadı mı acaba. Gündüz ve bu kadar lüks bir araçla çalınması ilginç.” ifadelerini kullandı.

Antalya'da gündüz vakti lüks otomobilin lastiklerini çaldılar! Kaldırım üzerinde bıraktılar!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal