Antalya’da eğitime fırtına engeli: 5 ilçede okullar tatil edildi

Meteoroloji’nin Antalya’da kuvvetli fırtına olacağına dair uyarı yayımlaması sonrasında valilikten yapılan açıklamada Muratpaşa, Aksu, Kepez, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinde okulların 1 gün tatil edildiği bildirildi.

13.02.2024-09:35 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-17:21)

llar Antalya’da etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle 5 ilçede okulların tatil edildiği duyuruldu.

Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre akşam saatlerinden bu yana devam eden olumsuz hava koşullarından dolayı Muratpaşa, Aksu, Kepez, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinde okulların 1 gün tatil edilmesine karar verildi.

5 ilçede okullar tatil edildi

Akşam’da yer verilen habere göre; Valiliğin konu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

Antalya Valiliği okullar tatil

"İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır. İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) 13.02.2024 Salı günü kamu kurumlarında çalışan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacaktır" 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal