Bursa’da tur otobüsü beton direğe çarptı: Çok sayıda kişi yaralandı

Bursa’da Katar ve Endonezyalı turistleri taşıyan tur otobüsü, yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

13.02.2024-09:24 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-17:22)

Bursa’da tur otobüsü, yağışlı havanın da etkisiyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesinden dolayı yoldan çıkarak yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı. Yaşanan kazada 1’i ağır olmak üzere 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Tur otobüsü beton direğe çarptı

İHA’da yer verilen habere göre; Kaza, dün akşam saatlerinde Osmangazi ilçesine bağlı Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'a turist taşıyan bir otobüs, sürücü B.S.'nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir beton aydınlatma direğine çarptı. Otobüs, savrulup yaklaşık 50 metre kayarak durabildi. 

Bursa Tur Otobüsü Kaza

Kazada bulunan Katar ve Endonezya vatandaşı 10 turist yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal