Antalya Sahilleri Turistler İle Doldu

Antalya’da tatilciler sahillere aklın ederek sıcak havayı denize girerek değerlendirdi. Diğer yandan sosyal mesafe unutuldu.

03.06.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-17:25) Antalya Sahilleri Turistler İle Doldu

Antalya'da son günlerde hava sıcaklığı 30 dereceye kadar yükseldi. Deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçülen şehirde, vatandaşlar ve tatilciler sahillere akın etti. Tüm turistler kendilerini Konyaaltı'na sahilinde buldu. 

TATİLCİLER DENİZİN KEYFİNİ SÜRDÜ 

Bir yandan tatilciler denizin tadını çıkarırken sıcağı görüp sahillere akın edenler özellikle kıyı bölgesinde koronavirüsü unutup sosyal mesafe kurallarına uymadı. Denizin dalgasını da görmezden gelip vatandaşlar eğlenmesine devam etti. Diğer yandan sosyal mesafeye kuralına göre dizilen şezlonglarda kimsenin olmadığı tespit edildi. 

'DAHA TAM NORMALLEŞEMEDİK'

Denize girene dek maskemle durdum diyerek tedbirlere dikkat ettiğini söyleyen üniversite öğrencisi Melih Şentürk, ‘Pandemiden dolayı uzun süredir çıkmıyorduk yasaklar vardı. İyi geldi güneşi gördük, bir günde denize girdik. Kalabalıktan uzak durarak, sosyal mesafeyi koruyarak dinleniyoruz. Maskemi denize girinceye kadar çıkarmadım. Daha tam normalleşmedik. O nedenle dikkat ediyoruz’ diyerek kurallara uymayanlara sitemde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal