Anneler Günü'nde Çiçekçiler Açık mı?

Anneler Günü'nde annelerine çiçek göndermek isteyenler "Çiçekçiler açık mı?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Çiçekçiler açık mı?

09.05.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 09.05.2021-13:32) Anneler Günü'nde Çiçekçiler Açık mı?

Binlerce kişi annesine veya annesi gibi gördüğü kişilere en özel ve anlamlı mesajları yollarken aynı zamanda çiçek de göndermek istiyor. Türkiye tam kapanma sürecinden geçerken vatandaşların da kafalarında birbirinden çeşitli sorular oluşmakta. O sorulardan Anneler Günü ile ilgili sorular ise; "Çiçekçiler açık mı, kapalı mı? Çalışma saatleri neler?" şeklinde...

ANNELER GÜNÜ'NDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK MI?

Anneler Günü'nde çiçekçilerin açık olup olmadığına ilişkin olarak İçişleri Bakanlığı daha önce yayımlamış olduğu genelgede "Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir.

Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir." ifadeleri kullanıldı.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladı. Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye'de mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü kutlanıyor. Yani bu yıl içerisinde Anneler Günü 9 Mayıs'a denk geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal