Annemin Ağacı Kampanyası Nedir?

Orman Genel Müdürlüğü, annelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenleri “Annemin Ağacı” kampanyasına çağırdı. Peki, Annemin Ağacı kampanyası nedir?

09.05.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 09.05.2021-12:05) Annemin Ağacı Kampanyası Nedir?

Annemin Ağacı isimli kampanya Anneler Günü için annesi için bağışta bulunmak isteyen binlerce kişi tarafından büyük bir ilgi topluyor. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması adına toplumsal farkındalık projeleri doğrultusunda "Annemin Ağacı" kampanyasını başlattı.

OGM, anneleri için geleceğe daha temiz bir nefes olacak fidanları sahiplenmek isteyenleri internet sitesine bekliyor. Bu doğrultuda Anneler Günü Annemin Ağacı fidan bağışı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Fidan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, nasıl ve nereden yapılır sorusunu büyük bir ilgi ile araştırıyor. İşte OGM Annemin Ağacı kampanyasına dair merak edilenler..

ANNEMİN AĞACI KAMPANYASI NEDİR?

Ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması adına başarılı toplumsal farkındalık projeleri sürdüren Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Anneler Günü'nde annelerine duygusal bir hediye vermek isteyenleri fidan sahiplenmeye davet ediyor. Bu anlamlı gün için orman mühendisi olan anne ile kızının hikayesini anlatan bir film hazırlayan OGM, anneleri için geleceğe nefes olacak fidanları sahiplenmek isteğinde olanları internet sitesine bekliyor.

ANNEMİN AĞACI FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Anneler Günü'ne özel fidan bağışı kampanyasına katılmak isteyenler Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Annemin Ağacı kampanyasına "www.anneminagaci.com" adresi üzerinden ulaşabiliyor.

Sitede bulunan kısma annenizin adı ve soyadını, kendi adınız ve soyadınınız ile e-posta adresinizi yazarak anneniz adına ücretsiz olarak fidan bağışında bulunabilirsiniz.


ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladı. Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye'de mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü kutlanıyor. Yani bu yıl içerisinde Anneler Günü 9 Mayıs'a denk geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal