Ankaragücü ve Ümraniyespor Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi!

Spor Toto 1. Lig'de Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren iki takım belli oldu. MKE Ankaragücü ile Ümraniyespor gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etme hakkı elde etti. Süper Lig'e yükselecek son takım ise play-off turunun ardından belli olacak.

01.05.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-18:12) Ankaragücü ve Ümraniyespor Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi!

Spor Toto 1. Lig'de 34. hafta tamamlanırken Süper Lig'e yükselen iki takım ise belli olmuş oldu. Ankara ekibi MKE Ankaragücü ve İstanbul ekibi Ümraniyespor gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmek hakkı kazandılar.

Lige geri döndüler

Ankaragücü geçen sezon Süper Lig'e veda etmişti. Başkent ekibi bir yıllık aradan sonra lige geri döndü. Ankara ekibinin başarısı takım ve taraftarlar tarafında büyük coşku uyandırdı.


İlk defa mücadele edecekler

Öte yandan İstanbul ekibi Ümraniyespor ise tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme başarısı gösterecek. Bu anlamda İstanbul ekibinde büyük heyecan yaşanmakta.


Son takım play-off'tan belli olacak

Süper Lig'e yükselecek son takım ise play-off turunun ardından belli olmuş olacak. TFF 1. Lig'de sezonu üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı tamamlayan takımlar play-off'ta karşılaşacak. İkinci ile altıncı, üçüncü ile dördüncünün eşleşmeleri sonrasında finale yükselen iki takımın maçında kazanan taraf Süper Lig'e çıkacak. Bu anlamda Süper Lig'e çıkma anlamında takımlar arasında büyük bir heyecan yaşanacak. Taraftarlar Süper Lig'in son ekibini merakla beklemeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal