Kayserispor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Kayseri BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in 35. haftasında oynanacan Kayserispor Beşiktaş mücadelesinde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Bu maçın özetini internet araştırması yapan spor severler Kayserispor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Kayseri BJK youtube geniş özeti ve maçın gollerini izlemek istiyor. Detaylı bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

01.05.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-17:40) Kayserispor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Kayseri BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda ligin hedefsiz takımlarından Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Son 5 maçında sadece 1 kez kazanabilen Beşiktaş ligin bitmesine kısa süre kala Kayserispor deplasmanında kazanarak Avrupa kupalarına katılma hedefini son haftalara taşımak istiyor. Deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Kayserispor ise güçlü rakibini evine eli boş göndermeyi planlıyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman?

Süper Lig’in 35. hafta maçında Kayserispor ile Beşiktaş bugün saat 16.00’da Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak spor severlerle buluşacak.

Kayserispor Beşiktaş maçı hakemi kim?

Kayserispor Beşiktaş maçında Erkan Özdamar düdük çalacak. Yardımcı hakemler Samet Çiçek ve Murat Ergin Gözütok olacak. VAR hakemi görevini ise Çağdaş Altay üstlenecek.

Kayseri BJK

Kayserspor’da Mensah dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş’ta ise Vida, Can Bozdoğan, Umut Meraş, Mert Günok, N’Sakala ve Josef bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kayserispor Beşiktaş maçı muhtemel ilk 11'ler

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Kemen, Ramazan, Attamah, Bertolacci, Thiam, Gavranovic 

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Necip, Montero , Rosier, Atiba, Alex, Rıdvan , Ghezzal, Batshuayi, Güven 

Kayserispor Beşiktaş maçının özetini Bein Sports’un internet sitesinden izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal