Ankaragücü Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 40. haftasında cumartesi günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe ne zaman? Hakemi kim?

07.05.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-17:02) Ankaragücü Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak. Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe deplasmanda karşılaşacağı maçı kazanarak şampiyonluk iddiasına devam etmek istiyor. Diğer tarafta ise düşme potasında yer alan Hikmet Karaman ve öğrencileri sahalarında oynayacakları maçı kazanıp ateş hattından çıkmaya çalışacak.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Futbol A Takım Direktörlüğü görevine getirilen Emre Belözoğlu liderliğinde çıktığı 7 müsabakadan 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile ayrılan sarı-lacivertliler, son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasını 3-1 yenerek geçmişti.

40. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü'ne misafir olacağı maç, yarın Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak.

MKE Ankaragücü - Fenerbahçe maçında Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Onur Özütoprak.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü deplasmanında şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de bitime 3 maç kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, zirvedeki rakiplerinden Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı puan kaybı yaşamadan geçmeyi hedefliyor. Ankaragücü Fenerbahçe maçı beIN SPORTS HD 3'den ekranlara gelecek.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: Korcan, Pazdan, Tiago, Kulusic, Kitsiou, Lobzhanidze, İbrahim, Paintsil, Voca, Çekici, Alper

Fenerbahçe: Harun, Ozan, Szalai, Tisserand, Caner, Sosa, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

FENERBAHÇE'DE EKSİK OYUNCULAR KİMLER?

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, çeşitli sebeplerle MKE Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti'nin yanında defans oyuncusu Serdar Aziz'in kadroda olması beklenmiyor.

FENERBAHÇE'DE SARI KART CEZALILAR

Fenerbahçe'de 7 futbolcu, MKE Ankaragücü karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, yarın sarı kart görmeleri durumunda ligin 41. haftasında oynanacak olan Demir Grup Sivasspor karşısında yer alamayacak.

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü 104. randevuda

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, ligde yarın 104. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında oynanan 103 lig maçında Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 65-11 üstünlüğü var. 27 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı 191 gole, başkent ekibini 70 golle karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal