Gervinho, Trabzonspor'a Yaklaşıyor!

Trabzonspor- Gervinho flörtünde görüşmeler olumlu şekilde ilerliyor. 33 yaşındaki yıldız futbolcu 2 yıllık teklife yeşil ışık yaktı.

07.05.2021-15:55 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-16:34) Gervinho, Trabzonspor'a Yaklaşıyor!

Senelerce Arsenal ve Roma gibi büyük kulüplerde forma giyen 33 yaşındaki Fildişili yıldız, her geçen gün de Bordo-Mavili formaya bir adım daha yaklaşıyor. Parma'dan bonservisini almaya hazırlanan Gervinho'yla yapılan görüşmelerde ciddi mesafe kastedilirken, başarılı futbolcuya Trabzonspor ve şehirlere dair bilgileri ise tanıdık bir adım verdi: Zokora. 3 sezon Fırtına'da oynayan Zokora, Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Gervinho'ya Trabzonspor'u belirtirken, taraftarın futbola tutkusundan bahsetti. Zokora'nın vatandaşına vermiş olduğu referanslar transfer sürecini hızlandırırken, Trabzonspor Yönetimi kısa zamanda ön anlaşma imzalamayı hedefliyor.

NWAKAEME İLE AYNI TARİFE

İki senelik kontrat teklifine sıcak bakan Gervinho'nun, Nwakaeme'yle aynı ücreti (1.5 milyon Euro) alması beklenirken; bu rakam aynı zamanda garanti maaş bakımından tavan ücret olarak kabul ediliyor. Hücum hattının her iki kanadında görev yapan Gervinho, ileri uçta da ikinci forvet olarak oynayabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal