Ankara'da okullar tatil mi? 10 Mart 2022 Ankara'da okullar tatil mi? Perşembe günü okullarda ders var mı yok mu?

Ankara’nın çeşitli ilçelerde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kar yağışını gören öğrenciler de kar tatilinin olup olmayacağını araştırmaya başladı. Ankara’da yaşayan milyonlarca öğrenci merakla tatil haberlerini bekliyor. Peki, Ankara’da okullar tatil mi? Yarın Ankara’da okullar tatil olacak mı? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

09.03.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-17:35) Ankara'da okullar tatil mi? 10 Mart 2022 Ankara'da okullar tatil mi? Perşembe günü okullarda ders var mı yok mu?

Meteoroloji'den gelen uyarılardan sonra bugün Ankara'da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kar haberi ile birlikte okulların tatil olup olmayacağı araştırmaları da hız kazandı. Şehrin yüksek kesimlerinde ve çeşitli ilçelerde sulu kar yağışı görülmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığından kar tatili ile ilgili bir açıklama yapılıp yapılmadığı araştırılıyor. Peki, Ankara’da okullar tatil mi? Yarın Ankara’da okullar tatil olacak mı? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

10 Mart yarın Ankara'da okullar tatil mi? 

Bugün itibari ile Ankara’da görülen kar yağışı akıllara yarın okulların tatil olup olmadığı sorularını getiriyor. 10 Mart Perşembe günü için kar tatili olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır. İlerleyen saatlerde kar yağışının şiddetine ve yolların durumuna göre değerlendirme yapılarak valilik tarafından bir açıklama gelmesi beklenmektedir.

Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre iç ve batı kesimlerde yağışla birlikte hava sıcaklığı 2 ila 5 derece azalacak. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Ankara'da bugün hava sıcaklığı 5 derece ve çok bulutlu, hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal