Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır? ABB’den kadınlara ped desteği müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), aylık 1 kez olmak üzere ücretsiz hijyenik ped desteği sağlanacağını açıkladı. Kadınlar ise ped desteği başvurusu konusunda merak edilenleri öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

04.04.2024-12:55 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-12:55) Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır? ABB’den kadınlara ped desteği müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde bulunan Kadın Dayanışma Merkezi’nin açıklamasına göre kadınlara her ay 1 defa olmak kaydıyla ücretsiz hijyenik ped desteği sağlanacağını bildirdi. Başvuru hakkındaki detaylar ise arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın Dayanışma Merkezi, kadınların ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım atıyor. Merkez, her ay kadınlara ücretsiz hijyenik ped desteği sağlayacak. Kadınlar, bu hizmetten Kadın Danışma Merkezleri aracılığıyla faydalanabilecekler. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ped desteği nasıl alınır? ABB’den kadınlara ped desteği müjdesi

ABB Kadın Danışma Merkezi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, kadınlar artık aylık döngülerinde 1 paket hijyenik ped desteğini alabilecekler. Bu hizmet, kadınların hijyen ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal