Bim’den 35 TL’ye bayram çikolatanız hazır! En ucuz bayram çikolatasının satıldığı yer belli oldu

Bayram çikolatası, şekeri alacak vatandaşlara müjdeli haber Bim marketlerden verildi. En ucuz çikolata Bim marketlerde bulundu. İndirimli bayram şekeri çikolatası almak isteyenlerin başka yere bakmasına gerek yok!

04.04.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-12:34) Bim’den 35 TL’ye bayram çikolatanız hazır! En ucuz bayram çikolatasının satıldığı yer belli oldu

İndirimli bayram şekeri, çikolatası almak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürecek haber Bim marketler tarafından verildi. Bim marketlerde pek çok farklı marka çikolata, şeker çeşitleri satışa çıkartıldı. Eğer bayram öncesinde uygun fiyatlarla şeker çikolata almak istiyorsanız; 35 TL’den başlayan fiyatlarla pek çok ürüne en yakın Bim market şubelerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Bayramınızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan çikolata ve şekerleri sepetinize ekleyebilir, yanına da yine market raflarında göreceğiniz kolonyalardan ekleme yapabilirsiniz. İşte Bim marketler güncel aktüel kataloğu…

35 TL’den başlayan fiyatlarla bayram çikolatanız şekeriniz hazır

Bim marketler, 4 Nisan 2024 tarihi yani bugün itibariyle başlatmış olduğu yeni güncel aktüel ürünler kataloğunda bayram alışverişi yapmak isteyenlere harika fırsatlar sunuyor. Özellikle kalabalık bayram geçirenlerin evlerinde vazgeçilmez bayram şekerleri, çikolataları Bim marketlerde 35 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Fındıklı karamelli çikolata, gofret topları, nane aromalı bitter çikolatalı çikolata, gül aromalı lokum, fındık krema dolgulu sütlü yumurta, sert yumuşak şeker, çikolata kaplı karamel, yumuşak şeker, karışık dolgulu çikolata, sütlü bitter madlen çikolata, bütün fındıklı sütlü çikolata gibi ürünler Bim marketlerin raflarında sizleri bekliyor. Bayram öncesinde evinize şeker, çikolata almak istiyorsanız ve uygun fiyatlarla market alışverişinizi yapmak istiyorsanız en yakın Bim şubesine uğrayabilirsiniz.  

İndirimli bayram şekeri, çikolatası almak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürecek haber Bim marketler tarafından verildi. Bim marketlerde pek çok farklı marka çikolata, şeker çeşitleri satışa çıkartıldı. Eğer bayram öncesinde uygun fiyatlarla şeker çikolata almak istiyorsanız; 35 TL’den başlayan fiyatlarla pek çok ürüne en yakın Bim market şubelerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Bayramınızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan çikolata ve şekerleri sepetinize ekleyebilir, yanına da yine market raflarında göreceğiniz kolonyalardan ekleme yapabilirsiniz. İşte Bim marketler güncel aktüel kataloğu…  35 TL’den başlayan fiyatlarla bayram çikolatanız şekeriniz hazır Bim marketler, 4 Nisan 2024 tarihi yani bugün itibariyle başlatmış olduğu yeni güncel aktüel ürünler kataloğunda bayram alışverişi yapmak isteyenlere harika fırsatlar sunuyor. Özellikle kalabalık bayram geçirenlerin evlerinde vazgeçilmez bayram şekerleri, çikolataları Bim marketlerde 35 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Fındıklı karamelli çikolata, gofret topları, nane aromalı bitter çikolatalı çikolata, gül aromalı lokum, fındık krema dolgulu sütlü yumurta, sert yumuşak şeker, çikolata kaplı karamel, yumuşak şeker, karışık dolgulu çikolata, sütlü bitter madlen çikolata, bütün fındıklı sütlü çikolata gibi ürünler Bim marketlerin raflarında sizleri bekliyor. Bayram öncesinde evinize şeker, çikolata almak istiyorsanız ve uygun fiyatlarla market alışverişinizi yapmak istiyorsanız en yakın Bim şubesine uğrayabilirsiniz.   Bayramınızı renklendirecek şeker çikolatalar Bim marketlerde Kalabalık ailelerin vazgeçilmez bayram kutlamalarının şekerleri bu defa Bim marketlerden! Uygun fiyatlarla şeker, çikolata almak isteyenler şimdiden Bim market şubelerinin önünde beklemeye başladı. Şeker çikolatanın yanı sıra kalabalık ailenize güzel bir kahvaltı sofrası kurmak istiyorsanız, market şubelerinden indirimli kahvaltılık ve temel gıda ürünlerine göz atabilirsiniz. Tabii ki de Bim marketler bayram öncesi temizlik yapmak isteyenleri de unutmadı! Temizlik ürünlerinde de çeşit çeşit indirimler market raflarında sizleri bekliyor.

Bayramınızı renklendirecek şeker çikolatalar Bim marketlerde

Kalabalık ailelerin vazgeçilmez bayram kutlamalarının şekerleri bu defa Bim marketlerden! Uygun fiyatlarla şeker, çikolata almak isteyenler şimdiden Bim market şubelerinin önünde beklemeye başladı. Şeker çikolatanın yanı sıra kalabalık ailenize güzel bir kahvaltı sofrası kurmak istiyorsanız, market şubelerinden indirimli kahvaltılık ve temel gıda ürünlerine göz atabilirsiniz. Tabii ki de Bim marketler bayram öncesi temizlik yapmak isteyenleri de unutmadı! Temizlik ürünlerinde de çeşit çeşit indirimler market raflarında sizleri bekliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal