Andriy Shevchenko'dan Coronavirüsü Yorumu

İtalyan takımı Milan'ın eski forveti ve Ukrayna Milli Takımı Teknik adamı Andriy Shevchenko, dünya genelinde çoğalan coronavirüsü salgınına yönelik görüşlerini belirtti.

18.03.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-13:07) Andriy Shevchenko'dan Coronavirüsü Yorumu
İtalyan takımı AC Milan'ın efsane forveti ve şimdilerde Ukrayna Milli Takımı Teknik adamı olarak yer alan Andriy Shevchenko, dünyayı saran coronavirüsü konusunda yorum yaptı.

2. evi Milano'da yaşanan hale ve günlük yaşam tarzına yönelik Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulunan Shevchenko, "Çok dikkatliyim. Golf oynuyorum, spor salonunda antrenman yapıyorum ama mümkün olduğunca temastan kaçınıyorum. Bu herkesin sağlığını korumak adına önemli. Lombardiya'da hasta bir arkadaşım var. Şimdi kendi başına nefes almaya başlasa da bu süreç zor oldu. Bana söylediklerini yapmaya çalışıyorum. Böyle bir dönemde kurallara her zamankinden daha fazla saygı duyulması gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

EURO 2020'nin ertelenmesine yönelik de yorum yapan Shevchenko, "Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Futbol insanlar için bir şölendir ve insanlar olmadan bu nasıl bir şölen olacak? UEFA, oyuncuların, taraftarların ve bu şöleni korumak adına en iyi çözümü seçti. İnsanları kendine çeken bir spor olarak futbolu uzaktan yaşamak zor. İtalyan Hükumeti iyi hareket etti. Gecikmelerden bahsedilebilir ama bana öyle geliyor ki olumlu bir farkındalık var" sözlerini söyledi.

Senelerce yaşadığı Milano'ya dair de konuşan Ukraynalı yıldız golcü, "Milano, hastaneler anlamında oldukça iyi durumda. Deneyimlerimden biliyorum ki doktorlar ve hemşireler çok iyi ve yetkinler. İtalya bunun üstesinden gelecek. İtalya'yı çok seviyorum ve bu benim ikinci ülkem. Milano'yu ve İtalya'yı çok seviyorum. Kötü sürecin geçeceğinden hiç şüphem yok. İtalya sadece acil durumla karşılaşan ilk Avrupa ülkesi olma bedelini ödedi. İtalya zorluk yaşıyor ama oldukça inatçı ve güzel" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal