Ancelotti Galatasaray'ın Yıldızını İstiyor

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Everton, Galatasaray'ın savunmacısı Christian Luyindama'ya istiyor. Sarı- kırmızılılar 15 milyon euro talep ediyor.

30.05.2020-14:07 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-14:04) Ancelotti Galatasaray'ın Yıldızını İstiyor

Galatasaray'ın deneyimli savunmacısı Christian Luyindama Premier Lig’e gidiyor. Kongo Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlığın sonrasında iyileşme sürecine giren ve gelecek sezon için yaz dönemi çalışmalarını bekleyen Christian Luyindama'yı Premier Lig takımları izlemeyi sürdürüyor.

Kongo medyası, milli oyuncumuz Cenk Tosun'un görev yaptığı Everton'ın Luyindama'yı renklerine bağlamak istediğini öne sürdü.

Gücü ve uzun zaman süren enerjisi ile gözleri üzerine çeken Luyindama'nın peşinde Everton ile beraber Aston Villa, West Ham ve Wolverhampton'ın da olduğu öğrenildi.

EVERTON 15 MİLYON EURO VERMEYE HAZIR

Merseyside kulübünün deneyimli teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin bu transferi çok istediği belirtildi. Ancelotti'nin Luyindama'nın oyun tarzı ve fiziksel dayanıklılığı sebebiyle Premier Lig'de görev yapmaya uygun olduğunu düşündüğü ve gelecek transfer sezonunda transfer etme hususunda istekli olduğu aktarılıken, Everton'ın 26 yaşındaki Kongolu futbolcu için sarı- kırmızılılara 15 milyon euro vermeye hazır olduğu da öne sürüldü.

Galatasaray'ın Standard Liege'den 8 milyon euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Luyindama, toplam 32 karşılaşmada sahada yer aldı ve 2 gol, 1 asistlik de katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal