15.05.2017-11:48 (Son Güncelleme:15.05.2017-17:33)

Türkiye'nin Ürettiği Füzeler Yunanistan'a Korku Sardı

Yunanistan'da bir TV kanalında Türkiye'nin üretmiş olduğu Bora Füzeleri konu alındı. Komşu ülke Yunanistan, Türkiye'den duyduğu korkuyu canlı yayında dile getirdi.

ürkiye savunma sanayisinde yapmış olduğu atılımlar komşu Yunanistan’ı şimdiden korkutur bir hale getirdi.

Yunanistan’da yayın yapan bir televizyon kanalında Türkiye’nin üretmiş olduğu Bora füzelerinin kendi ülkelerine kadar menzili olduğu ve bu önemli güç karşısında bir önlem almaları gerektiğinden bahsedildi.
Gerçekleştirien o programda konuşulanlar şu şekilde:

KENDİ SİLAHINI ÜRETEN BİR TÜRKİYE VAR

Türkiye savunma sanayisinde kendisine ait olan yerli füzeleri üretmeye başladı. Türkiye bu alanda çok büyümeye başladı. Kendi silahlarını üreten bir Türkiye var artık. Bu durum gerecekten çok sıkıntılı bir süreç.

FÜZELERE KARŞI ÖNLEM ALMAMIZ GEREKİR

Türkiye’nin yapmış olduğu bu füzeler Yunanistan ilişkileri açısından yerinin belli olması gerekir. Bu füzelerin menzili 280 km. Eğer yapılan bu füzeler Ege kıyılarına atılırsa bu Yunanistan’ın ortalarına kadar ulaşır. Bu yüzden askeri bir sistem ile bunun önüne geçilerek

TÜRKİYE BÜYÜK GELİŞMELER YAŞIYOR

Türkiye son zamanlarda çok büyük gelişmeler yaşadı. Türkler yepyeni bir füze sistemi tasarladı ve bununla gurur duyuyorlar. Aselsan’ın tasarlamış olduğu bu füzeler 2014’te yılında Savunma Sanayii Fuarı’nda sergilenmişti.



DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr