26.09.2019-13:20 (Son Güncelleme:26.09.2019-13:17)

Semih Erden'den Yabancı Kuralı Açıklaması!

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın milli basketbolcusu Semih Erden, yabancı sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Semih Erden, söz konusu ay-yıldız olduğu zaman duyguların çok farklı olduğunu, Dünya Kupası'na çok iyi hazırlanmalarına rağmen istedikleri sonucu elde edemediklerini söyledi. Milli basketbolcu, milli takımda kendisinin yerine girecek oyuncu sayısının az olduğunu, bunlardan biri olan Sertaç Şanlı'nın Anadolu Efes'te fazla süre alamadığını kaydetti.

"Yabancı kuralının ardından Türk basketbolcular istedikleri süreleri bulamıyorlar. Bu da bize milli takım için dezavantaj oluşturuyor. Çünkü karşımızda ülkelerin en iyi oyuncuları takımda oynama şansı buluyor. Bizde maalesef o 3-4 isim dışındakiler kendi takımlarında fazla süre alamıyor. Uzun oyuncu pozisyonunda bir açık var ama alttan gelen yeni jenerasyon da var. Uzun vadede sonuçta takım değişiyor. Ben de yaş olarak, en tecrübeli milli takım kaptanı olarak bir yerde devredeceğim bayrağı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr