29.04.2024-16:57 (Son Güncelleme:29.04.2024-17:00)

Ankaraspor Nazilli Belediyespor maçı futbol tarihine geçti: 90 dakika boyunca şut olmadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki maçta play-off turuna kalmayı garantileyen Ankaraspor ile kümede kalma savaşı veren Nazilli Belediyespor karşılaştı. Karşılaşma boyunca her iki takımdan da şut gelmezken maçın sonucunda Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi.

Futbol dünyası, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaragücü-Nazilli Belediyespor maçını konuşuyor. Ligdeki bir başka maçta Karacabey Belediyespor ile Altınordu’nun 2-2 berabere kalmasının ardından play-off turuna kalmayı garantileyen Ankaraspor ile kümede kalma savaşı veren Nazilli Belediyespor’un mücadelesi golsüz tamamlandı. Ancak istatistikler maçın önüne geçti.

90 dakika boyunca şut olmadı

NTVSpor’da yer alan habere göre; Türkiye Futbol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan maçta ne Ankaraspor’dan ne de Nazilli Belediyespor’dan herhangi bir şut gelmedi. Karşılaşmada sadece 2 köşe vuruşunun kullanılması da dikkatleri çeken bir başka veri oldu.


Karşılaşma sonucunda Nazilli Belediyespor, gelecek sezon da TFF 2. Lig’de mücadele etmeyi garantilerken maç hakkında sosyal medyada ‘şike’ iddiaları ortaya atıldı.

kursat@haber365.com.tr