23.06.2020-10:02 (Son Güncelleme:23.06.2020-10:01)

Ruj Sürmenin İncelikleri ve Püf Noktaları

Harika dudaklar tarzınızı gerçekten ortaya koyabilir, ancak ruj veya parlaklığı seçip uygulamanın en iyi yolu nedir?

Kesinlikle öğreneceğiniz birkaç şey var ve harika görünümlü dudaklar söz konusu olduğunda yapılacaklar şunlardır;

Bir Odak Noktası Seçin

Makyaj için en iyi yaklaşım, en iyi özelliğinizi oynamaktır, bu nedenle gözleriniz veya ağzınız arasında seçim yapın. Bu önemli özelliklerden birine konsantre olmayı seçmek, gerekli bir odak noktası yaratacaktır.

Ten rengi dudak yaratmak için, parlatıcı uygulamadan önce dudaklarınızı kapatıcı veya fondöten ile kaplayın. Bu, dudakları pratik olarak renksiz hale getirir ve dumanlı gözlerle harika görünür.

Dudaklarını Dolgunlaştır

Dudaklarınıza dolgu yaptırmak zorunda değilsiniz. Dolgun dudaklar için, astarı doğal dudak çizginizin hemen dışına uygulayın, sonra alt dudağınızın ortasına biraz parlaklık verin ve dudaklarınızı bir araya getirin.

Doğru Gölgeyi Seçin

Makyaj sanatçısı Bobbi Brown, en iyi ruj gölgesinin doğal dudak renginizden bir veya iki koyu renk olduğuna yemin ediyor. Alternatif olarak, mükemmel renk için meme renginizi rujunuzla eşleştirin bu viral trendi deneyebilirsiniz.

Ruj Uygulamanın En İyi Yolu?

Ruj uygulamak için gerçek bir kural yoktur. Bazı kadınlar özel ruj fırçaları kullanır, diğerleri ise bir tane alır ve asla kullanmaz. Bazı kadınlar sadece orta parmağını kullanır ve çoğu kadın bunu doğrudan tüpten uygular. Sizin için doğru olanı seçin.

Renk dudaklarına bulaştığı sürece, iyisin.

Astarı Taban Olarak Kullan

Dudaklarınızı önce astarla doldurursanız ruj daha uzun sürer. Açık renk ruj kullanıyorsanız, nude bir astar deneyin. Sonra rujunuzu üstüne sürün. Daha cesur bir görünüm için, daha koyu veya renkli bir astar gölgesi kullanın.

Dudak parlatıcısı hızlı aşınması ile ünlüdür. Bununla birlikte, dudaklarınızı bir astarla doldurursanız, parlaklığa yapışacak bir şey verirsiniz.

Uzun Ömürlü Dudak Kalemi Deneyin

Ruj ve parlaklık hakkında en sinir bozucu şeylerden biri uzun sürmemesi. Neyse ki, artık saatlerce süren dudak kalemleri yapıyorlar ve bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyorlar. Bir kez uyguladıktan sonra saatlerce kalıcı olabilir.

Önce mi Sonra Mı?

Bazı kadınlar önce ruj uygularsanız dudaklarınızın doğal çizgisini göremeyeceğinizi savunarak önce astar uygulamayı tercih ederler. Bununla birlikte, diğer kadınlar ruj uyguladıktan sonra dudakları hizalarken dudaklarının daha doğal göründüğünü fark ederler. Hangisini en çok sevdiğinizi görmek için bu iki yaklaşımı da deneyin.

Rujları Mağazada Düzgün Test Edin

Bir ruju mendille silmek, mağazada rujunu test etmek hijyenik değildir. Ruju parmaklarınızın ucunda kaydırarak dudaklarınızda test yapmaktan kaçınabilirsiniz. Dudaklarınız elinizin arkasından daha yakındır. Ayrıca, başka bir kişinin denemesi için rujun ucunu silmek nazik bir harekettir.

Camdaki Ruj İzlerini Önleyin

Jant üzerinde bir ruj izi bırakarak herkesin hangi camın size ait olduğunu bilmesine gerek yoktur. Bunu önlemek için, bir bardaktan bir yudum almadan önce dudaklarınızı dikkatlice yalayın. Gerçekten işe yarıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr