22.09.2018-11:30 (Son Güncelleme:22.09.2018-11:22)

MHP Lideri Bahçeli: Suriye'deki Durum Kaynama Noktasına Geldi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli İdlib konusunu değerlendirdi. Suriye'deki durumun kaynama noktasına geldiğini söyleyen Bahçeli, "Devletimiz yeni bir göç dalgasının üstünden gelemez" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Kadın Kolları Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Kadın zayıf olursa ülkemiz belirsizliklere yuvarlanacaktır. Kadın ilgi ve destekten mahrum kalırsa istikbalimiz riske girer. Kadın varsa insan olur. Türk kadını koruyandır, kollayandır. Kadının aile ve toplumsal ilişkilerin direği olduğu gerçeğini hatırlamalıyız.

Kadın ve şiddet sözcüklerinin yan yana gelmesi endişe ve kaygı verici bir haldir. Kahraman ve fedakar Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması bir hedeftir.

"YEREL SEÇİMLERDE KİMİN NE DEDİĞİNİN ÖNEMİ YOKTUR"

Yerel seçimlerde kimin ne söylediğinin önemi yoktur. Kimin hangi karanlık senaryolardan medet umduğunun önemi kalmayacaktır.

RUSYA İLE İDLİB MUTABAKATI

Devletimiz yeni bir göç dalgasının üstünden gelemez. İsteğimiz Türkiye'yi anlamalarıdır. Cumhurbaşkanı, Soçi'de Putin'le bir araya geldi. İdlib anlaşması memnuniyet verici olmuştur. İdlib'de kurulan güvenli bölge olası göç dalgasını kaynağında önlemiştir. Sonunda ve şimdilik İdlib'deki masum halk rahat bir nefes aldı.

"SURİYE'DEKİ SÜREÇ KRİZ İÇİN KAYNAMA NOKTASINA ULAŞMIŞTIR"

Suriye'deki vahim süreç devletlerarası kriz için kaynama aşamasına gelmiştir. ABD bu karara destek verdiğini söylemiş olsa bile terör örgütlerine verdiği silah desteğini halen bitirmemiştir. ABD'nin hedefi krizdir, kaostur, siyasi buhrandır.

Türkiye'nin emniyetini tehdit eden her örgütle kararlı mücadele mecburidir ve kaçınılmazdır. Teröristler hangi hudutta olursa olsun imha edilmelidir. Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlar ile teröristleri yok etmesi memnuniyet vericidir. TSK'nın operasyonları bölgemizde hiçbir terör örgütünü barındırmama hedefinin bir ifadesidir. Irak, teröristlerin yok edilmesinden niçin huzursuzdur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr