13.02.2019-09:55 (Son Güncelleme:13.02.2019-09:46)

Maltepe Belediye Belediye Başkanı Ali Kılıç Yeniden Aday Gösterilmeyince CHP'liler Ankara'ya Yürümeye Başladı

CHP'de yerel seçim için belirlenen adayları krize neden olmuştu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yeniden aday gösterilmemesi ardından ise bir grup CHP'li kırmızı yelekler giyerek Ankara'ya doğru yürüyüşe geçti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday çıkarılmamasına tepki gösteren kırmızı yelekli CHP'liler, 'Temiz toplum, temiz siyaset' pankartı açarak, Ankara'ya yürüyüş başlattı.

"HAK, HUKUK, ADALET" SLOGANLARI ATILIYOR

Grup, polis birimlerinin güvenlik önlemi sebebiyle güzergahın bir kısmını araçlarla geçtikten sonra, Seka Park'ta bir araya geldi ve yoğun güvenlik tedbirleri arasında, "Hak, hukuk, adalet" sloganları atarak, Ankara istikamtine doğru yürüyüşe geçti.

"İLHAN CİHANER YÜRÜYÜŞE DESTEK VERDİ"

CHP Parti Meclisi üyesi İlhan Cihaner'in yürüyüşe destek verdiğini söyleyen CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Türkyılmaz, "Yürüyüşümüzün nedeni; yalnızca Maltepe değil, Türkiye çapındaki atamalarla alakalı. Yanlış atamalar olabilir, her insan hata yapabilir. Biz yanlıştan dönülmesini ve yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz." diye konuştu.

"GELECEĞİMİZ İÇİN YÜRÜYORUZ"

Türkyılmaz, adaletsizliğin olduğu her yerde seslerini yükselteceklerini ifade ederek, "Biz daha iyi bir Cumhuriyet Halk Partisi istiyoruz. Daha iyi adaylarla seçime girmek istiyoruz. Türkiye'nin kurucu partisiyiz, geleceğimiz için yürüyoruz." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr