12.05.2021-16:48 (Son Güncelleme:12.05.2021-16:48)

Kocaeli’de Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Komşusuna Sığındı

Kocaeli’de evde tartıştığını kocası tarafından mutfak bıçağıyla 15 yerinden bıçaklanan 2 çocuk annesi, kocasının elinden kurtularak komşusuna sığındı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Hacıosman Mahallesi Uygun Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binada saat 11.15 sıralarında, Burhan Ş. (30) adlı şahıs yeni taşındıkları evde eşi Rabia Buse Ş. (28) ile tartışmaya başladı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine mutfağa koşan Burhan Ş., eline aldığı bıçakla eşine saldırdı.

GÖĞSÜNÜ ISIRARAK KAÇTI

15 yerinden bıçaklanan Rabia Buse Ş., eşini göğsünden ısırarak bıçak darbelerinden kurtulduktan sonra acı içinde komşusuna sığındı.

Genç kadını kanlar içinde gören komşuları durumu 112 acil yardım ekiplerine bildirerek yarala kadını kendi araçları ile Körfez Devlet Hastanesine götürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Burhan Ş. ise hastane kontrolü sonrasında ise polis merkezine götürüldü. Burhan Ş.'nin hastanedeki kontrolünde göğüs kafesinde ısırık izleri, ve vücudunda boğuşmadan kaynaklı çizikler olduğu belirlendi.

KADIN AĞIR YARALANDI

Hastanede ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Rabina Buse Ş., ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Tedavi altına alınan 2 çocuk annesi yaralı kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlatıldı.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr