29.01.2019-16:42 (Son Güncelleme:29.01.2019-16:40)

Kasımpaşa, Mbaye Diagne İddialarına Yanıt Verdi!

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Senegalli oyuncu Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Süper Lig'in ilk devresini 20 golle kapatan Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transfer olacağı haberleriyle ilgili, "Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne olur bilmiyorum. Beklemek gerekiyor." yorumunu yaptı.

Öksüz, golcü oyuncunun Galatasaray’a transfer olacağı iddialarının gündeme geldiğini vurgularken, "Diagne'ye teklif yapılabilir ancak başkan Turgay Ciner bu teklifi kabul eder mi bilmiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Transferde bazı durumların kısa zamanda netlik kazanacağını kaydeden Öksüz, "Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok fakat kararlar başkan Turgay Ciner'e ait. Bu konuda olumlu veya olumsuz kararlar çıkabilir ancak takımın yapısı itibarıyla böyle bir durumun mümkün olmadığını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan kazandığı ücreti Kasımpaşa vermez"

Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan eski oyuncuları Eren Derdiyok'un Diagne transferinde takasta düşünülüp düşünülmeyeceği konusuna ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:

"Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan kazandığı ücreti Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o ücretlere oyuncu oynatmıyor. Diagne'nin de aldığı ücret belli. Turgay Ciner'in takas karşılığında bir futbolcu vereceğini düşünmüyorum fakat nakit para olayı gündeme gelirse o farklı. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor. Eren, Kasımpaşa'nın önereceği ücreti kabul eder mi onu da düşünmek lazım. Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne olur bilmiyorum. Söyleyebileceğim net bir şey yok. Beklemek gerekiyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr