19.11.2021-16:24 (Son Güncelleme:19.11.2021-17:22)

İngiltere Premier Lig'in Yayınlanmasında Büyük Anlaşma!

Dünyanın en iyi ligleri arasında bulunan İngiltere Premier Lig ile Amerikan televizyonu NBC arasında 2 milyar 700 milyon karşılığında 6 yıllık anlaşma imzalandı.

Dünyanın en iyi futbol liglerinin arasında yer alan, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City gibi dünya devlerinin yer aldığı İngiltere Premier Lig tarihi bir yayın anlaşmasına imza attı.

İNGİLTERE PREMİER LİG'İN YAYIN HAKLARI SATILDI

Dünyanın en heyecanlı ve en kaliteli liglerinden birisi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig, 2013 yılından beri Amerika Birleşik Devletleri'nde Premier Lig'in yayıncılığını yapan NBC televizyonu, İngiliz ligi ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. Her yıl 380 maçın canlı yayınlandığı televizyon kanalı, 6 yıl için 2 milyar 700 milyon Dolar ödeme yapacak. Yeni anlaşma doğrultusunda NBC, İspanyol dili seçeneğini de kullanıcılarına sunacak.
Premier Lig Yöneticisi Richard Masters yapılan anlaşmanın ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Richard Masters yaptığı açıklamada, NBC'nin Premier Lig'in marka değerini ve izlenmesini arttıracağını belirtti. Yaptığı açıklamada, 'Yeni anlaşma için heyecanlıyız" diyen Masters, "İyi bir çalışmanın sonucu oldu bu anlaşma. Futbolumuza diğer ülkelerin çoğundan daha fazla yatırım yaptığımız için mutluyuz' şeklinde açıklamarına son verdi.

İNGİLTERE PREMİER LİG DÜNYANIN HER YERİNDEN TAKİP EDİLİYOR

Dünyanın en heyecanlı ve en çok takip edilen sayılı liglerinden birisi olan İngiltere Premier Lig dünyanın her yerinden büyük bir heyecanla ve merakla takip ediliyor. Dünya devlerinin yer aldığı lig dünyanın en popüler ligi konumunda bulunuyor. Bu anlamda lig dünyanın bütün kıtalarından ilgiyle takip ediliyor. Bu doğrultuda Premier Lig'in yayın hakları üzerindeki anlaşma çok büyük önem taşıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr