Azerbaycan cumhurbaşkanı ilham aliyev kendisini aşağılayarak diktatör vurgusu yapmak amacıyla sorular soran muhabire gayet kibar ve akıcı bir ingilizce ile ağzının payını verdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev kendisini aşağılayarak diktatör vurgusu yapmak amacıyla sorular soran muhabire gayet kibar ve akıcı bir ingilizce ile ağzının payını verdi.
Azerbaycan'daki medyanın bağımsız olmadığını söyleyen muhabir, bunu nereden öğrendiniz sorusuna 'ülkedeki bağımsız kaynaklar söyledi' diye cevap verirken hangileri olduğunu söyleyemedi. Bunun üzerine İlham Aliyev, 'söyleyemiyorsan bu hikayeyi uyduruyorsun diyerek muhabire ağzının payını verdi.
Röportajın devamında Azerbaycan'daki yerel medyanın özgürlüğünü anlatan Aliyev sadece medya değil özgür siyasi faaliyet ve konuşma özgürlüğümüz mevcut dedi.
Konuşmanın devamında Julian Assange konusuna değinen Aliyev sorusuna cevap alamıyor.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR