18.08.2021-13:48 (Son Güncelleme:25.04.2024-15:30)

Gaziantep’te Evden Kaçan Çocuk Teyzesine Giderken Kayboldu

Annesiyle tartışan 10 yaşındaki çocuk kumbarasını alarak evden kaçtı. Çocuk teyzesine giderken yolu unutunca kayboldu. A.E. 3 saatlik arama sonucunda bulundu.

Gaziantep'te 10 yaşındaki A.E. annesine kızdı ve kumbarasını yanına alarak teyzesine gitmek için evden ayrıldı. Aile bir süre sonra çocuklarının kaybolduğunu fark etti ve A.E'yi bulmak için sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Saatlerce sokaklarda dolaşıp teyzesinin evini ararken kaybolan A.E.'yi bir başkanı yakını görüp durumu aileye haber verdi. Yakınından A.E'nin teyzesinin evine götürmesini isteyen aile, çocuklarına kavuştukları zaman gözyaşlarına yaşlarına boğuldu.

Gaziantep'te 10 yaşındaki A.E. annesine kızarak evden kaçtı. Dün öğle saatlerinde İslahiye ilçesi H. Ali Öztürk Mahallesinde ikamet eden Tek ailesinin küçük oğlu teyzesine gitmek isterken yolu karıştırıp kayboldu.

SOSYAL MEDYADA YARDIM ARADILAR

10 yaşındaki A.E., yanında para biriktirdiği kumbarasını da alarak teyzesinin yanına gitmek üzere Gaziantep'e hareket etti. Aradan geçen zamana rağmen eve dönmeyen A.E.'nin ailesi ise her yerde çocuğu aramaya başladı. Üzgün aile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. A.E.’nin ailesi sosyal medyada çocuklarının fotoğrafını paylaşarak, görenlerden yardım istedi.

TEYZESİNİN EVİNİ ARARKEN KAYBOLDU

Teyzesine gitmek üzere yola çıkan A.E.ise teyzesinin oturduğu adresi bulamayınca kayboldu. Saatlerce sokaklarda dolaşan A.E., teyzesinin evine ulaşamadı. A.E.'yi İslahiye'den Gaziantep'e götüren bir nakli firmasının şoförü ise sosyal medyada dolaşan resimleri görünce hemen çocuğu tanıdı ve ailesine ulaştı. Sürücü, "Gaziantep'te teyzem bekliyor" diyen A.E.'yi Gaziantep'e götürdüğünü kaydetti. Bu kez A.E.'nin teyzesinin evine gittiğini düşünen aile, büyük bir umutla aradığı teyzenin de evine gelmediğini öğrenince yeniden yıkıldı.

VALİ DEVREYE GİRDİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medyada art arda yapılan paylaşımların sonunda devreye girdi. Vali Gül'ün talimatı ile çocuğun teyzesinin evinin bulunduğu Güneş Mahallesi'nde arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. A.E.'nin kaybolduğunu sosyal medyadan öğrenen bir başka yakını ise Güneş Mahallesi yakınlarında çocuğu fark etti.

AİLESİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

Ailenin yakını 10 yaşındaki A.E.’yi buldu ve aileyi arayıp muylu haberi verdi. A.E.'nin teyzesinin evine götürülmesini isteyen gözü yaşlı aile, çocuğun bulunmasının ardından ise sevinç gözyaşları döktü. Baba Mustafa Tek tarafından Gaziantep'ten alınarak evine getirdiği oğlu A.E.'yi gören annesi gözyaşlarına boğuldu.

‘TELEFONDA BULUNAN BİLGİLERİ SİLEREK KAÇTI’

Evden kaçan 10 yaşındaki A.E.’nin amcası Bünyamin Tek; ''Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne, Asayiş Müdürlüğüne, sayın valimize ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz, duyarlı İslahiye halkına bizimle beraber aramalara katıldığı için herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Biraz yorucu oldu ama çok şükür çocuğu da bulduk. Olay öğlen iki sularında evde bulunan kumbaradan bir miktar parayı alarak telefonda bulunan bilgileri silerek çıkıyor telefondaki bilgileri silmesi bizde bir kuşku oluşturdu, Güneş Mahallesinde bulundu orda teyzesinin evi varmış çok şükür kazasız belasız bulundu. Burada emniyet teşkilatının da çok emeği var bizle beraber aramalar yaptılar, vali bey özel olarak alakadar oldu kendisine de kendisine de teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Garaj Çatısının Uçma Anı Kamerada

Sürücülerin Işık İhlali Kavgası Kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021 Hedeflerini A...

Patenci Bu Defa Otobüs Şoförüne Yakaland...

Adana'da Fuhuş Çetesi Çöktü!

Koronavirüs Verilerini Açıklayan ABD'li...

Bolu Dağı’nda Kar Yağışı Hakim Oldu

Anadolu Selçuklu Hükümdarı I. Kılıçarsla...

İzmir'de Bir Kadın Selde Sürüklendi, Kur...

Ankara'ya 2021'in İlk Karı Yağdı!

Çavuşoğlu'na Pakistan Lideri 'Hilal-e Pa...

Putin ile Aliyev Arasında 'Havalar Nasıl...

Havalimanında Bayıldı! Midesinden 93 Ade...

Ünlü Fenomen Videosunda Yardım mı İstedi...

İzmir'de Felaket! Araçlar Suya Gömüldü

Raylara Düşen Çocuk Ölümden Kıl Payı Kur...

11 Metrelik Balina Kıyıya Vurdu

Edirne'de Araçlar Sular Altında Kaldı

Sokak Ortasında Yol Verme Kavgası

Kadir Şeker Dosyası Genişledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Geleneksel Sporlar...

1075 Yıl Hapis Cezası Alan Oktar Gözyaşl...

Esenler'de ATM Cihazına Saldırı!

Türkiye İkinci Milli Helikopter Motorunu...

Ankara'da Pes Dedirten Olay! Ceza Yememe...