11.06.2021-09:25 (Son Güncelleme:02.05.2024-15:30)

Sermiyan Midyat'tan Olay Yaratan Sedat Peker Taklidiyle Kanal İstanbul Eleştirisi!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, sosyal medyada yayınladığı video ile Kanal İstanbul’u Sedat Peker’i taklit ederek eleştirdi.

Sanat dünyasının başarılı oyuncularından Sermiyan Midyat, son dönemde yayınladığı videolarla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, son zamanlarda YouTub’a video yükleyip birçok izleyicisi olan Sedat Peker’i taklit etti. Başarılı oyuncu Sermiyan Midyat, Sdat Peker’i taklit ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRDİ

Sermiyan Midyat, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı videoda yalnızca Sedat Peker’in taklidini yapmıyordu. Sermiyan Midyat’ın asıl amacı Kanal İstanbul ile ilgili eleştiride bulunmaktı. Başarılı oyuncu bu eleştirisini Sedat Peker’i taklit ederek dolaylı yoldan yaptı. Sedat Peker'in taklidini yaptığı videoyu sosyal medyadan takipçileriyle paylaşırken “Vallahi yenileceğiz” etiketini kullandı. Sermiyan Midyat, Sedat Peker’e yaptığı göndermede kullandığı “Vallahi yenileceğiz” etiketi ile sosyal medyadan paylaştığı videoda Kanal İstanbul’u eleştirdi.

YouTube’da videolar çeken ve hakkında çok fazla konuşulmasını sağlayan Sedat Peker’in hakkında suç örgütü liderliği gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarıldı. YouTube üzerinden video yayınlayan Sedat Peker, paylaştığı gönderiler ile ülkenin gündemine oturdu. Sedat Peker’in YouTube’dan yayınladığı kesimler her ne kadar çok izlense de bazı kesimler tarafından beğeniliyor bazı kesimler tarafından ise beğenilmiyor ve insanların tepkisine neden oluyor. >Oynadığı filmler ve diziler ile karşımıza geçen Semiyan Midyat, birçok başarıya da imza atmıştır. Son zamanlarda YouTube üzerinde yayınladığı videolar ile adından çokça söz ettiren Sedat Peker’in taklidini yaparak sosyal medya hesabından paylaştı.

SEDAT PEKER’İ TAKLİT ETTİ

Sermiyan Midyat, Kanal İstanbul’a dikkat çekmek için kamera karşısına geçerken Sedat Peker’i tiye almayı da eksik etmedi. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Kanal İstanbul’u eleştirmek için kamera karşısına geçerken sözüne "Kıymetli kardeşlerim" diyerek başladı.

Sermiyan Midyat Sedat Peker gibi videoda yoklama aldı. Sermiyan Midyat’ın video çektiğinde oturduğu masasında Sedat Peker’in videolarında olduğu gibi farklı objeler vardı. Sermiyan Midyat, yayınladığı ilk videoda #vallahiyenileceğiz başlığı açarken ikinci videoya ise #kanalistanbul başlığını açtı.

"SIKINTILARA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM"

Sermiyan Midyat, Sedat Peker videolarının son dönemde çok izlenmesinden dolayı böyle bir video çektiğini anlattı. Ünlü oyuncu, Sermiyan Midyat, yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek istediğini söyledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Meksika'da Seri Katilin İtirafları Ülkey...

Kırıkkale'de Karantina'dan Kaçan Adamın...

Erzurum'da Minibüsün Çarptığı Eşinin Eli...

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Başakşehir'de Sevgilisine Sinirlenen Kad...

Sultangazi'de 18 Yaşındaki Eski Sevgilis...

İstanbul’da Camda Asılı Kalan Hırsız Dak...

İstanbul'da Yasak Aşk Yaşayan Karısını Ö...

Gardıroba Sakladığı Eniştesiyle Basılan...

TEM Otoyolunda Tehlikeye Yolculuk! Kamyo...

Selçuk Bayraktar Gençlerin Ricasını Kırm...

Köpeklerini Gezdiren Genç Sokak Ortasınd...

Güngören Belediyesi'nde Down Sendromlu B...

Sağlık Bakanı Koca’dan Bilim Kurulu Sonr...

Hindistan'da Ayıların Futbol Topuyla Oyn...

Antalya'da 20 Yıllık Arkadaşını Öldürdü

Erzurum'da Çocuklarını Sırtında Taşıyara...

Bursa'da Bekçilerden Kaçtı, Ruhsatsız Si...

PCR Testi Yaptırmayınca Ankara'dan İstan...

Kadıköy'de Camiyi Yakmaya Çalışan Şüphel...

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Dam...

Parasını Alamadı: Kepçeye Binip Kamyonla...

Muş'ta Mikrop Taşıdığı Tespit Edilen Suy...

Antalya'da Öğretmenin Öğrencileri Azarla...

Müşteri İndirim Yapmadı Diye Tezgahtarın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kadın Kol...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Annesine Okuduğu Ş...

Osmaniye'de Uyuyan Eşini ve Görümcesini...

Erzurumlu Vatandaşın Ovit Tüneli'nden Ge...

Bahçelievler'de 15 Yaşında Çocuk, İki Hı...