18.08.2021-13:41 (Son Güncelleme:06.04.2024-15:20)

Eşiyle Barışmak için İki Kamyonet Çaldı: Kamyonetin İçinde Uyurken Yakalandı!

Adana'da kendisine küsüp evi terk eden eşi ile barışmak için iki kamyonet çalan Erdal A. ve kamyonetleri çalmasına yardım eden arkadaşları kamyonetin içinde uyurken yakalandı.

Adana'da 9 Ağustos günü akşam saatlerinde Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde iddiaya göre 32 yaşındaki Erdal A. kendisine küsüp evi terk eden eşi ile görüşüp barışmak için eşinin yanına Konya'ya gitmek istedi. Parası ve aracı olmayan şahıs bunun için arkadaşlarıyla kamyonet çalmaya karar verdi. Arkadaşları Ayhan K. Ahmet K. ve Ender A. ile daha önceden yerini belirledikleri kamyoneti çalmak için harekete geçen Erdal A. aracın bulunduğu köşede bir süre bekledi. Daha sonra aracı itmeye başlayan ekip kamyoneti iterek çalıp götürdü. Bu anlar ise anbean çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

KAMYONETİ SATIP PARASINI YEDİLER

Zanlılar çaldıkları kamyoneti hurdacılık yapan N. K.'ya götürüp 5 bin 500 liraya sattı. Parayı görünce Konya'ya gideceğini unutan Erdal A. kamyoneti satıp aldığı 5 bin 500 lirayla arkadaşlarıyla birlikte bir eğlence mekanına gitti. Eğlence mekanında parasını harcayan Erdal A. Konya'ya gitmek için bir başka kamyonet çalmaya karar verdi. Şüphelilerden Ender A. ikinci hırsızlığa katılmazken diğerleri de bu kez de Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'ne gitti. Buradaki kamyonetinde anahtarlarını uydurup çalan 3 şüpheli çaldıkları kamyonette kredi kartı ve ehliyet olduğunu fark eden zanlılar kimlik bilgilerini kullanarak müşteri hizmetlerini aradı. Zanlılar biri sevgilisinin telefon numarasını kullanarak, kredi kartı için alternatif bir iletişim numarası olarak tanımlatıp şifreyi değiştirdi. Telefona gelen yeni şifre ile kredi kartından bin lira çeken zanlılar Konya'ya gitti. Bu arada gelen ihbar üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

KAMYONETİN İÇİNDE UYURKEN YAKALANDILAR

Polis kısa sürede zanlıları Konya'da çalıntı aracın içinde uyurken yakaladı. Yakalan şüpheliler Adana'ya getirildi. Polis, ilk olayda gözcülük yaptığı tespit edilen Ender A., şüphelilerin iletişime geçtiği S.A. ve kamyoneti satın alan hurdacı N.K.'yı da gözaltına aldı. 6 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Haklarında resmi belgede sahtecilik ve hırsızlık suçundan kayıt yapılan Erdal A. Ayhan K., Ahmet K. ve Ender A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler N.K. ve S.A. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Kırklareli'de Selim Dede Aşı Olurken Göz...

Adana'da Balıkçıların Kamerasına 15 Metr...

Rögara Torpil Attı! Havaya Uçtu

Kirayı Geciktiren Kadına Darp!

Çarşaflı Kadına Saldırı

Çin'de Küçük Çocuğun Rögara Torpil Attığ...

Kahramanmaraş'ta Cezadan Kaçan Sürücüden...

İstiklal'de Salgın Unutuldu

İznik Gölü Çevresinde Korkutan Yangın!

Malatya'da 8 Köpeğin Bir Kadına Saldırdı...

Kelkit Çayı'nda Mahsur Kalan Köpeği İfta...

Kovid-19 Aşısı Rehavete Neden Olmasın

'Urfa'nın Etrafı' Türküsünün Adele'in 'R...

Meteoroloji Uyardı! İstanbul' da Asıl Kı...

Bilim Kurulu Uyardı! Maskeleri Çıkarmak...

Muharrem İnce CHP'den İstifa Etti!

Tunceli'de Kovid-19 Bakımevinde Kalan 1...

Ankara'da 7 Köpeğin Hamile Kediyi Öldürd...

Kayseri'de Korkutan Deprem Meydana Geldi

Halk TV’de Skandal Çağrı: Amerika İsters...

ABD'de Banka Soyguncularının Kaçış Anlar...

Alaattin Çakıcı'dan Melih Bulu'ya Mektup

Tekelti Dağı'nda Kartpostallık Görüntüle...

Sağlık Personellerine Saldırı Kamerada

Kovid-19'dan Ölen Kişinin Yakınları Dehş...