29.06.2021-08:58 (Son Güncelleme:29.06.2021-09:04)

Hayrete Düşüren Yöntem! Röntgen Filminde Midesinden Çıkanlar Pes Dedirtti

Van’da MİT ve polis ekiplerinin koordineli düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında İran uyruklu olduğu tespit edilen S.Y.’nin röntgen filminde midesinde 25 kapsül şeklinde uyuşturucu madde olduğunu belirlendi.

Van’da MİT ve polis ekiplerinin koordineli gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. İran uyruklu olduğu tespit edilen S.Y.’nin hastanede çekilen röntgen filminde uyuşturucu madde olduğu belirlendi. Irmak isimli Narkotik köpeğinin katıldığı operasyonda, 101 paket halinde 52 kilo 700 gram eroin ele geçirildi, 2 zanlı ise gözaltına alındı.

Van’da Milli istihbarat Teşkilatı ve polis ekiplerinin beraber ortaklaşa düzenledikleri operasyonlarda uyuşturucu tacirlerinin insanı şaşırtacak yöntem uyguladığı ortaya çıktı.

RÖNTGEN FİLMİNDE ORTAYA ÇIKTI

İran uyruklu S.Y.’nin üzerinde yapılan aramada, 23 gr metamfetamin ele geçirildi. Dikkat çekici davranışlarda bulunan İran uyruklu S.Y.’nin iç beden muayenesi için hastaneye götürüldü.

Hastanede röntgen filmi çekilen İran uyruklu S.Y.’nin çekilen röntgen filminde midesinde 25 kapsül şeklinde paketlenmiş halde 351 gr gelen metamfetamin olduğu belirlendi.

Hayatını hiçe sayarak uyuşturucu kuryeliği yaptığı tespit edilen İran uyruklu S.Y., midesindeki kapsül halindeki uyuşturucunun doğal çıkması için gözlem altına alındı.

BİR ARAÇTA 52 KİLO 700 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Diğer taraftan ise ipekyolu ilçesinde şüpheli olduğu tespit edilen bir aracın takip somucu bir araçta narkotik köpeği Irmak ile gerçekleştirilen aramada, 101 palet halinde 52 kilo 700 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaya dair ilgili L.E. ve M.E. gözaltına alındı. Her iki gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan iki şüpheliye dair soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr