23.02.2019-11:58 (Son Güncelleme:23.02.2019-13:10)

Hacı Sabancı: Metrobüs Çok Kalabalık

Türkiye'nin sayılı zengin ailelerinin oğullarından olan Hacı Sabancı, erdiği bir röportajda toplu taşıma araçlarını kullandığını ifade etti.

Türkiye'nin sayılı zengin ailelerinin oğullarından olan Hacı Sabancı, erdiği bir röportajda toplu taşıma araçlarını kullandığını ifade etti.

Sabancı ailesinin genç ve başarılı üyelerinden olan Hacı Sabancı, aşk hayatıyla sık sık gündeme gelirken, yaşadığı lüks hayatla da dikkat çekiyor.

Hacı Sabancı, verdiği bir röportajda toplu taşıma araçlarını kullandığını söyledi. Sabancı, kendisine röportajda yöneltilen 'Ev ve işiniz Anadolu yakasında, ama siz daha çok Avrupa yakasında vakit geçiriyorsunuz. Toplu taşıma araçlarını kullanır mısınız?' sorusuna samimi yanıt verdi.

'MARMARAY'I VE ÜÇÜNCÜ KÖPRÜYÜ YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN'

Hacı Sabancı, toplu taşıma araçlarını kullandığını belirterek 'Evet. Metrobüse bindim, gerçekten kalabalık. Vapur, arabalı vapur ve Marmaray çok kullanıyorum. Marmaray'ı yapanlardan Allah razı olsun. Sırf Marmaray değil, üçüncü köprüyü de öyle.

'EN ÇOK ARABALI VAPUR SEFERLERİNİ KULLANIYORUM'

Anadolu Yakası ile Avrupa Yakası'nı birbirine bağlayan dört ana hat var şimdi. Marmaray ve 3'üncü köprü trafik sorununu önemli ölçüde rahatlattı. Ben en çok Beykoz-Çubuklu'daki arabalı vapur seferlerini kullanıyorum. Karşıya o şekilde çok rahat geçiyorum.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr