29.04.2024-10:42 (Son Güncelleme:29.04.2024-10:42)

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine ilginç bir olay yaşandı. 15 yaşındaki Kaan, sevgilisi zannettiği Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçtı, İstanbul'da sokak sokak onu arıyor.

1


ATV ekranlarının popüler gündüz kuşağı programı her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta Tayfun ve Gamze 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı aramak için Müge Anlı'ya başvurdu.

2


Arabesk müzik tutkunu olduğu bilinen 15 yaşındaki Kaan'ın Müslüm Gürses hayranı olduğunu belirten aile, Kaan'ın saçlarının önünden kesip bıyık yaptığını da söyledi.

3


8 gündür ulaşılamayan Kaan'ı bulmak için Müge Anlı kolları sıvadı. Bursa'dan kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın sevgilisini aramak için İstanbul'a geldiği bilgisi elde edildi.

4


Kaan, Müslüm Gürses'e benzemek için kendine bıyık takması nedeniyle sokaklarda dikkat çekiyordu.

5


Stüdyoda herkesi şaşırtan bir telefon görüşmesi yaşandı. Bu görüşmede, bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş bölgelerinde bir bankta otururken gördüğünü belirtti.

6


Kaan, tanıklara sevgilisini aradığını ve onun nerede oturduğunu sorduğunu aktardı. Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak ederek sordular. Kaan, elinde resmi olmadığını belirtti ve internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söyledi.

7


Bu durum karşısında görgü tanıkları, Kaan'ın aklının yerinde olmadığını düşünerek oradan ayrıldılar. Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde etraftakilere Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşan gence, henüz ulaşılamadı.

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki çocuk Farah Zeynep Abdullah'ı sevgilisi sanıyor, sokak sokak onu arıyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Dilan Polat hastaneye kaldırıldı: Cezaev...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den korkutan h...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...

10 senelik evlilik tek celsede sona ermi...