17.12.2021-15:28 (Son Güncelleme:17.12.2021-15:28)

Görenler Hayrete Düşüyor: Otomobilin İçinden 100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Kameralara Yansıdı

Banka şubesinden çantayla çıkan vatandaşı takip eden iki zanlının 100 bin liralık kapkaç anı kameralara anbean nasıl yansıdı? İşte o görüntüler.

>Banka şubesinden çantayla çıkan vatandaşı takip eden iki zanlının 100 bin liralık kapkaç anı kameralara abean yansıdı. Türkiye'nin farklı illerinde kapkaç olayına karışmış olan iki şüpheli şahıs Kocaeli'nde tabiri caizse baltayı taşa vurdu. Türkiye'nin çeşitli illerinde banka ve noter gibi yerlerden çıkmış olan vatandaşları takip eden iki şüpheli şahıs, yine bir kapkaç yapıyordu. Son olarak 8 Aralık tarihinde Çayırova'da bulunan bir bankadan çıkmış olan bir kişiyi takip eden iki şüpheli şahıs, otomobil ile yanaştıkları bir vatandaştan, içi 100 bin lira dolu olan çantayı gasp etti.

>KAPKAÇ ANI KAMERADA

>Kamera kayıtlarına anbean yansımış olan kapkaç görüntülerinde, arabasına çantayı yerleştiren vatandaş, sürücü koltuğuna oturdu. Bu sırada gelen şüpheli iki şahıs kapıyı açıp çantayı aldı. Hemen yan tarafta bulunmakta olan bir başka sürücü, olayı fark edince zanlıların kullanıyor oldukları aracına çarparak durdurmak istedi, fakat başarılı olamadı. Parası gasp edilmiş olan şahıs da çevreden hızla uzaklaşan aracın arkasından koşarak yakalamaya çalıştı.


>PLAKALARI KOPYALAMIŞLAR

>Ayrıca zanlıların araba satışı yapılan internet sitelerinde açık olarak gösterilen plakaları kopyaladıkları ve bu açık şekilde görünen plakaları kullandıkları ortaya çıktı. M.M ve N.M adında ki bu iki zanlı İzmir'e gitmiş oldukları sırada polis ekipleri tarafından Yalova'da yakalandı. M.M ve N.M asayiş büroda yapılmış olan incelemelerin sonucunda zanlılar Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr