01.04.2020-11:41 (Son Güncelleme:01.04.2020-11:37)

Galatasaray Oğulcan Çağlayan ile Anlaştı

Süper Lig'e verilen coronavirüs arasında transfer hareketlerini sürdüren Galatasaray, Çaykur Rizespor ile sezon sonu kontratı bitecek olan Oğulcan Çağlayan ile anlaşmaya varıldı.

Ekonomik sıkıntılar ve kiralık futbolcuların fazlalığı sebebiyle yaz transfer sezonunda büyük değişeme gidecek olan Galatasaray, planlamalara erkenden başladı. Özellikle kontratı sezon bitiminde sona erecek olan yerli futbolculara yönelen sarı-kırmızılı kulübün, Çaykur Rizespor'un başarılı futbolcusu Oğulcan Çağlayan ile büyük ihtimalle anlaştığı açıklandı. 16 yaşındayken bir ay kadar Florya'da antrenmanlara çıkan Oğulcan Çağlayan, bir problem olmazsa bu defa kalıcı olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

Şu an 24 yaşında olan Oğulcan ile 2+1 senelik kontrat imzalanması tahmin ediliyor. Ayrıca senelik maliyeti de 1 milyon Euro civarında olması bekleniyor. Daha önce de ismi çokça sarı-kırmızılı kulüp ile geçen genç futbolcu, Rizespor ile bu sezon çıktığı 22 resmi maçta 4 gol atıp 2 asistlik katkı sağladı. Ankaraspor altyapısından çıkan, Gaziantep, K. Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor takımlarında top koşturan ve kendini devamlı ilerletirken Oğulcan'ın Fatih Terim ile beraber çalışacağı için çok heyecanlı olduğu belirtildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr