09.09.2020-11:20 (Son Güncelleme:09.09.2020-13:22)

Galatasaray Belhanda’yı Gönderiyor!

Galatasaraylı yöneticiler, son olarak Etebo transferinde birlikte çalıştığı menajer William D'Avila'dan, Belhanda'ya takım bulmasını talep etti.

Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'in satışını yapan menajer William D'Avila, Henry Onyekuru'dan sonra bir başka Nijeryalı futbolcusu Etebo'yu da Galatasaray'a getirdi.

BELHANDA’YA KULÜP BUL

Sarı- kırmızılı yöneticiler, Etebo transferini yapan D'Avila'dan menajerliğini yaptığı Belhanda'ya da takım bulmasını talep etti. Faslı oyuncunun ilk önceliği, kariyerine Avrupa'nın üst düzey liglerde sürdürmek. Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr olasılığına soğuk bakan 30 yaşındaki futbolcu, William D'Avila Avrupa'da takım arıyor. Galatasaray, hem Belhanda'dan bonservis kazanmak hem de 3.3 milyon Euro maaşından kurtulmayı düşünüyor.

DIAGNE: 'KİNG KONG GERİ DÖNDÜ'

Pazartesi takımla birlikte çalışan Mbaye Diagne'nin kasığındaki ağrı tekrarlanınca dün tedaviye alındı. Senegalli yıldız, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı: "Merak etmeyin, çok iyiyim. Küçük bir şeydi. Cumartesi görüşürüz inşallah. King Kong geri döndü."

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr