26.10.2021-12:46 (Son Güncelleme:26.10.2021-13:04)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Takımla Kritik Toplantı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta alınan Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin ardından futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olarak beklenmedik bir skora imza atmıştı.

Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin ardından gözler Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasına çevirilirken Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takım ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği kritik toplantıda çarpıcı bir konuşma yaptı.

VİTOR PEREİRA'NIN TAKIMLA YAPTIĞI TOPLANTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularıyla yaptığı toplantıda ;

TARAFTARLARA KULAK ASMAYIN


Futbol zor bir iş, zor bir meslek. Ama bizler farklı olduğumuz için buradayız. Etraftaki insanların ne dedikleri bizi tanımlamaz. Bizi bizim karakterimiz, tepkilerimiz tanımlar.

PUAN FARKI KAPANABİLİR


Bu ligde 5 puanlık fark çok az. Puan kaybı önemli ancak önemli olan sezonu kazanmak. Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz. Dünkü gibi devam edersek inanın bana fark kapanır.

AİLENİZLE VAKİT GEÇİRİN!


Yarın ailelerinizle olun, kafanızı boşaltın çünkü buna ihtiyacımız var hepimizin. Henüz önümüzde uzun haftalar var. Her puan, her maç önemli. Kazanılacak çok maç ve puan var. Sabredecek, kırılma anlarında büyük takım reaksiyonu gösterecek, ayaklarımız yere basacak, birbirimize destek olup hep birlikte kazanmayı alışkanlığa dönüştüreceğiz. Ben de 10 gündür Samandıra’dan hiç çıkmadım. İzin yapın, kafanızı toplayın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr