16.09.2021-17:37 (Son Güncelleme:16.09.2021-17:37)

Ebru Gündeş Hadise’den İntikamını Reza Zarrab İntikamını Aldı!

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtıktan sonra meydana çıkan yasak aşk iddiası magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Gündeş, Reza Zarrab'ın kendisi tanıdığı kişilerle aldattığını ileri sürmüştü. Gündeş, Zarrab’ın yasak aşk yaşadığı kişilerden birinin Hadise olduğunu iddia etmişti. Ebru Gündeş sonunda Reza Zarrab ile aşk yaşamış olan Hadise’den intikam aldı.

EBRU GÜNDEŞ İNTİKAMINI ALDI

Olay magazin gündemine bomba gibi düştükten sonra ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri üyesi olan ikilinin yeni sezon başladığında birlikte çalışacakları ihtimalinin olmadığı iddiaları ortalıkta dolanıyordu. Sonunda beklenen gerçekleşti.

HADİSE'Yİ YERİNDEN ETTİ

Ebru Gündeş, Hadise'den intikamını alarak O Ses Türkiye yarışmasındaki jürilikten Hadise’yi gönderdi. Acun Ilıcalı ise katıldığı bir programda, Hadise'nin bu sezon O Ses Türkiye'de jüri olarak yer almayacağını açıkladı. Acun Ilıcalı konuya ilişkin olarak, ‘Hadise'nin yerini doldurmak kolay değil. Onun yerine birisini düşünüyoruz.’ İfadelerini kullandı. Hadise'nin O Ses Rap isimli programda jüri olacağı söylendi. Bu olayların sonucunda Hadise'nin moralinin bozulduğu ve sevgilisi Mehmet Dinçerler tarafından da teselli edildiği bilgisine ulaşıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr