17.01.2020-15:42 (Son Güncelleme:17.01.2020-15:38)

Deportivo'dan Emre Çolak'a Övgü!

İspanya 2. Ligi'nde oynayan Deportivo La Coruna ekibinin teknik adamı Fernando Vazquez, yeni oyuncuları Emre Çolak için "Emre, bu kategorinin futbolcusu değil." ifadelerini kullandı.

Ligde kalma mücadelesinde olan Deportivo'nun Racing Santander'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk defa yeni ekibinde oynayan Emre Çolak, galibiyeti getiren golü ve gol sevinci sonrası aldığı kırmızı kartla İspanyol haberlerinde gündeme oturdu.

Deportivo La Coruna'nın teknik adamı Vazquez, Emre için "O, daha üst seviyede bir futbolcu. Emre, bu kategorinin futbolcusu değil. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız." sözlerini söyledi.

Emre'nin gol sevincini seyircilerle paylaşmak için tribünlere giderek, onlarla kucaklaşması yüzüden aldığı ikinci sarı kart konusunda da değerlendir yapan İspanyol teknik direktör, "Emre, bana bu tür sevinçten dolayı sarı kart görüldüğünü bilmediğini söyledi. Bu onun patlama yapması için aradığı bir şeydi. Pazar günkü maçta takımda yer almasa da onun futbolunun zevkini çıkaracağımız için şanslıyız." sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr