27.07.2022-10:56 (Son Güncelleme:27.07.2022-10:56)

Demet Akalın isyan etti! Demet Akalın yumurta fiyatlarını eleştirdi!

Demet Akalın'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının yumurta fiyatlarına yapılan zamlarla ilgili isyanı herkesi şaşırttı. Demet Akalın Bir taksici hikayesi ile yumurta fiyatlarına tepkisini gösterdi.

Türkiye'de her geçen gün enflasyon artarken ürünlere de zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kolisi 30 TL'ye satılan yumurtaya %100 zam yapılmasına Demet Akalın'dan tepki geldi. Yapılan zamdan sonrasında yumurtanın kolisinin 60 TL'ye yükselmesi ünlü isimleri de kızdırdı.

Demet Akalın yumurta fiyatlarına isyan etti

Gündemi oldukça yakından takip eden ünlüler arasında yer alan Demet Akalın’ın gündeminde yumurta fiyatları yer aldı. Yumurtaya yapılan zamları eleştiren Demet Akalın Bir taksici hikayesi ile tepkisini gösterdi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan Akalın, bir taksici ile arasında geçen muhabbeti anlattı.

Demet Akalın, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım da şu ifadelere yer verdi:

"Suriyelilere bedava verilen tavuk yemi!!! Sen beslemeye kalksan sana yem yok! Sonra da 60 TL!! Bir taksici abi anlattı, istemiş 'Yem yok' demişler. Suriyeli komşusu bir de şikayet etmiş. İşi var onun satamaz yumurta diye! Bizi şikayet eden sözde misafirler!!!"


hilalnas@haber365.com.tr