11.02.2019-16:40 (Son Güncelleme:11.02.2019-16:35)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzim Satışta Mercimek, Bulgur ve Pirinç de Satılacağını Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışları ile ilgili vatandaşlara bir müjde daha verdi. Erdoğan, mercimek, bulgur, pirinç de satılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Sebze ve meyva satışının gerçekleştirildiği tanzim satış noktalarının yaygınlaşacağını söyleyen Erdoğan, "Belediyemiz aracılığı ile tüm ürünleri satmaya başladık. Mercimek, bulgur, pirinç de satacağız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

FIRSATÇILARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ

Maalesef fırsatçılar her tarafta ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de işe giriştiler. Fırsatçı bir anlayışla kene gibi halkımızın sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. Fırsatçı kur gerilemesine rağmen aynı etikette ısrar edendir. Fırsatçı elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye stokçuluk yapandır.

MERCİMEK, BULGUR VE PİRİNÇ DE SATILACAK

Patates, domates, biber, marul, ıspanak. Ne oldu? Bugünden itibaren Ankara ve İstanbul'da başladık. Direkt olarak bu ürünleri satmaya başladık. Şimdi fiyatlar yarıya düştü daha da düşecek ve bunlarla kalmayacağız. Mercimek, bulgur, pirinç de satacağız.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr