İnegöl'de İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikleri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine ilişkin 'İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikler' konulu bilgilendirme programı yapılıyor.

11.02.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-16:21) İnegöl'de İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikleri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine ilişkin 'İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikler' konulu bilgilendirme programı yapılıyor.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), iş dünyasında meydana gelen yenilikleri ve gelişmeleri ile ilgili üyelerini bilgilendiriyor. İnegöl İŞKUR Müdürlüğü ve İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü katkıları ile 13 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da İTSO üyelerine ilişkin 'İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikler' konulu bilgilendirme toplantısı yapılıyor.

İŞKUR ve SGK yetkililerinin sunumuyla yapılacak seminerde, kanunlarda gerçekleştirilen yeni düzenlemelerin dışında istihdamın korunmasına ilişkin olarak kısa çalışma uygulamaları, istihdamın yükseltilmesine yönelik olarak teşvikler ve imalat sektörü öncelikli olmak üzere nitelikli işgücünün yönetilmesi ve aktif işgücü programları gibi meseleler masaya yatırılacak.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından yapılan açıklamada, 'Ülkemizin kalkınması için başlatılan istihdam hareketi bütün hızıyla devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de bu doğrultuda çalışmalar yapılıyor. İTSO olarak SGK ve İŞKUR iş birliğiyle düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısında üyelerimizin istihdam esnasında faydalanabilecekleri devlet destekleri ve teşviklerini ele alacağız. Faydasını göreceğimiz bir çalışma olacağına inanıyoruz. Bütün üyelerimizi seminere katılmaya davet ediyoruz' ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal