29.10.2018-12:24 (Son Güncelleme:29.10.2018-12:50)

CHP'den MHP ile İttifaka Olumlu Cevap!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'den bir ittifak teklifi gelmesi durumunda bunu düşüneceklerini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin CHP ile diyalog kurmaya çalışması halinde nasıl bir tepki verileceği ile alakalı bir soru ardından, ''Böyle bir teklif gelirse partinin ilgili organlarında konuşulur. Fakat CHP, dün olduğu gibi bugün de bir ittifak isteğinde veya telaşında değil.'' diye açıklamalar yaptı.

CHP'li Özel, katıldığı Yol TV Ana Haber bülteninde gündem ile alakalı değerlendirmeler yaptı. MHP'nin CHP ile diyalog kurmaya çabalaması halinde nasıl bir tepki verileceği ile alakalı bir soru ardından Özel şu biçimde yanıt verdi:

''PARTİNİN İLGİLİ ORGANLARINDA TARTIŞILIR''

"Siyaset diyalog işidir. Böyle bir teklif gelirse partinin alakalı organlarında konuşulur. Fakat CHP, dün olduğu gibi bugün de bir ittifak isteğinde veya telaşında değil. MHP, AK Parti'nin talep ettiği her şeyi yapıp sonunda hiçbir şey alamayan ve üzerine kötü söz yiyen bir parti olarak yerel seçim bazında köprüleri atmış gözüküyor. MHP'nin affedilmeyecek hataları, kusurları bulunuyor. Atatürk ve silah arkadaşlarının canları pahasına kurmuş olduğu bu rejime kasteden anayasa değişikliği döneminde, geçmişinde Atatürk düşmanlığı söylemleri bulunan, pek çok yerde Atatürk ve İnönü'nün anısına saygısızlık yapan bir partiye can simidi, koltuk değneği oldu. Karşılıksız yardım etti. MHP'nin hatakarını kimse unutmasın. Düne dek bahçesinde oynadıkları sarayda düştükleri halden sonra, CHP'nin peşine düşeceklerse, bu kişilerin rejime kasteden anayasa değişikliğinin mimarı olduklarını hatırlarız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr