12.12.2021-13:45 (Son Güncelleme:12.12.2021-13:45)

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran'dan Teknik Direktör Açıklaması!

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, siyah beyazlı kulüpte devam eden teknik direktör arayışı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde teknik direktör Sergen Yalçın ile karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLMADI

Siyah beyazlılarda boşalan teknik direktörlük koltuğu için ilk günden itibaren bir çok isim konuşulurken henüz yeni teknik adam açıklanmamıştı.

ADNAN DALGAKIRAN'DAN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, siyah beyazlı kulüpte devam eden teknik direktör karmaşası ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

BUNDAN SONRA UYGULAYACAĞIMIZ SİSTEM FARKLI

Artık menajerlerin restoran menüsü gibi listelerinden farklı bir konsepte geçeceğiz. Yurtta ve dünyada yetenekli genç futbolcuları bulup onlara yatırım yaparak, onları yetiştirerek güçlü kadro yapıları oluşturacağız.

ARADIĞIMIZ TEKNİK ADAM...

Sergen hocamızın ayrılmasından sonra genç, başarıya aç, bilimsel yöntemlerle çalışan bir teknik adamla anlaşacağız. Sadece teknik adam değişikliği ile ilgilenmiyoruz. Gelecekte de sürdürülebilir finansal stratejiler oluşturmak istiyoruz. Alt yapıda genç, dinamik ve rekabetçi gençlere ihtiyacımız var. Afrika’dan bile böyle oyuncu adaylarını arayıp bulacağız.

SİSTEM OLMADAN TRANSFERİN ANLAMI YOK

İyi bir sistem oluşturursak başarılı olabiliriz. Aksi halde dokuya uymayan transferler hayal kırıklığı yaratacaktır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr