09.08.2022-10:57 (Son Güncelleme:09.08.2022-10:57)

Aslı Enver’in sevgilisi Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile Berkin Gökbudak’ın aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. İkilinin el ele olan görüntüleri sonrasında konu hakkındaki araştırmalar arttı. Peki Aslı Enver’in sevgilisi Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Güzel oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Berkin Gökbudak’ın el ele oldukları görüntüler sonrasında magazin dünyası çalkalanıyor. Hayranları Aslı Enver ile Berkin Gökbudak arasında aşk mı var sorularına yanıt bulmaya çalışıyor. Magazin dünyasının gündemini meşgul eden bu gelişme sonrasında araştırılan bir başka konu ise Berkin Gökbudak’ın hayatı ve kariyerinin detayları oldu. Peki Aslı Enver’in sevgilisi Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Aslı Enver’in sevgilisi Berkin Gökbudak kimdir?

Gossippasta’nın paylaştığı haberde Aslı Enver ile Berkin Gökbudak’ın Caddebostan’da el ele olan görüntüleri yer aldı. Beraber sokakta yürüyen ikili kameralar tarafından görüntülediklerini fark etmeden gezilerine devam etti.


Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan Berkin Gökbudak, yüksek lisansını ise Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi üzerine yaptı.

8 yaşında bir çocuk sahibi olan Berkin Gökbudak, Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Janssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliğini yapıyor.

kursat@haber365.com.tr