24.04.2019-12:09 (Son Güncelleme:24.04.2019-12:07)

Ariana Grande'ye Coachella Festivali'nde Limonlu Protesto

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, Coachella Festivali'nde sahne aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Grande sahnede şarkı söylediği esnada hayranlarından biri limon fırlatarak güzel şarkıcının yüzüne isabet ettirdi.

Tüm dünya tarafından yakından takip edilen ve son dönemlerde Trump tarafından koyulan kurallarla gerçekleştirilen Coachella Festivali'nde beklenmedik bir olay yaşandı.

ABD'de düzenlenen Coachella Festivali tüm hızıyla devam ederken ünlü isimlerin akınına uğradı. Festivale katılan ünlüler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile Coachella Festivali'nde yaşanan bütün anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Coachella Festivali'nde geçtiğimiz pazar günü konser vermek için sahne alan Ariana Grande şarkı söylediği anlarda beklenmedik bir tepki ile karşılaştı.

SEYİRCİDEN LİMONLU PROTESTO

Arina Grande'nin sahnede seyirciye yakınlaştığı anda limon fırlatıldı. Grande'nin sosyal medyada yayılan görüntüleri izlenme rekorları kırdı.

25 yaşındaki genç şarkıcı Ariana Grande, yüzüne limon isabet etmesinin ardından aşkınlığını gizleyemedi ve konserine kaldığı yerden devam etti.

ARİANA GRANDE'YE JUSTIN BIEBER SÜPRRİZİ

Genç şarkıcı yaşadığı limonlu protestonun ardından sahnede büyük bir sürprizle karşılaştı. Yakışıklı şarkıcı Justin Bieber, Arina Grande'ye sahnede eşlik etti. İkili sahnede düet yaparak seyirciye unutulmaz anlar yaşattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr